Businesscredit

Businesscredit

4.5 2 5 1
Lainan määrä: 1000 - 100000€
Maksuaika: 3kk - 1v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 50% - 225%

Parhaat edut

 • Selkeä hinnoittelu
 • Vain avausmaksu, ei korkoa
 • Lainapäätös jo samana päivänä
 • Lainaa jopa 100000€
 • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

 • Yrityksen tulee olla Suomen kaupparekisterissä
 • 1-2 henkilötakaajaa tarvitaan
 • Ei reaalivakuuksia

Kulut

 • Avausmaksu 213 - 23 988€
 • Korko 0 %
 • Tilinhoitomaksu 0 €
 • Lainassa vain avausmaksu
Businesscredit logo

BusinessCredit yrityslaina on tutun kotimaisen pikalainayhtiö J.W. Yhtiöt Oy:n uusi kotimaisille yrityksille suunnattu nopea ja vakuudeton yrityslaina. J.W. Yhtiöt tarjoavat lukuisia joustoluottoja kuluttajille, mutta vuonna 2018 yritys on lanseerannut oman lainatuotteen myös yrityksille. BusinessCredit lainaa voi hakea 1000–100 000 euroa 3–12 kuukauden laina-ajalla.

BusinessCredit yrityslainan hinnoittelu on avoin ja selkeä: kaikki kulut on laskettu kiinteään toimituspalkkioon, eikä sen lisäksi tule mitään kuluja. Lainan hinta määritellään tapauskohtaisesti, mutta joka tapauksessa asiakas tietää eurolleen joka kuukauden kulut sekä koko laina-aikana kertyvät kulut lainasta ennen lainan ottamista. Tämän lisäksi laina-aikana ei tule mitään yllättäviä kuluja. Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen asiakas sitoutuu maksamaan sekä lainan että lainan kulut takaisin kokonaisuudessaan. Vaikka asiakas maksaisi lainan takaisin etuajassa, kulut pysyvät samana.

BusinessCredit lainaa kotimaisille yrityksille

BusinessCredit yrityslaina on tarkoitettu kaikille kotimaisille yrityksille yhtiömuotoon tai toimialaan katsomatta. Muutama ehto täytyy täyttyä:

 • yrityksellä tai yrittäjillä ei saa olla maksuhäiriöitä
 • yritys on kaupparekisterissä
 • yrityksen vastuuhenkilöt ovat hyvämaineisia ja heidän luottotietonsa ovat kunnossa

BusinessCredit lainahakemus tehdään kokonaan netissä ja allekirjoittaminen ja tietojen tarkistaminen tapahtuu nettipankkitunnuksilla tunnistautumalla. Mitään reaalivakuuksia ei tarvita. Yrityksen ei tarvitse myöskään toimittaa tilinpäätöstietoja, vaan yrityksen toimintaa arvioidaan kevyemmillä perusteilla.

Yrityslainan hakija, eli yrittäjä itse, takaa yrityksensä lainan omavelkaisella takauksella. Se tarkoittaa, että mikäli yritys ei suoriudu lainan takaisinmaksusta laina lankeaa kokonaisuudessaan yrittäjän itsensä maksettavaksi. Yrittäjä voi hakea yksin lainaa 20 000 euroon saakka, mutta tätä suurempiin lainoihin tarvitaan kahden ihmisen takaus, mieluiten yrittäjän. Mikäli yrittäjiä ei ole kuin yksi ja toinen takaaja on yrityksen ulkopuolinen, esimerkiksi hallituksen jäsen, ulkopuolisen jäsenen sitoutuminen lainaan varmistetaan kahdesti ennen lainasumman siirtämistä.

Yrityslainaa todella nopeasti

BusinessCredit yrityslaina on todella nopea saada. Lainahakemukset käsitellään samana päivänä jos se on saapunut kello 16 mennessä, ja lainapäätös lähetetään samantien. Lainapäätöksen tekemiseen kuluu aikaa noin tunti. Mikäli kaikki on kunnossa ja lainaa voidaan myöntää, lainasumma voidaan siirtää yrityksen tilille jopa samana päivänä (Nordea, osuuspankki ja Danske Bank, muissa pankeissa varaa aikaa 1-2 päivää).

Lainahakemus tehdään kokonaan netissä eikä sen täyttämiseen mene kuin 15 minuuttia. Tämän jälkeen tunnistaudutaan netissä, jotta yrittäjän luottotiedot voidaan tarkistaa. Tunnistautuminen tehdään vielä kaksi kertaa tämän jälkeen: kun kuitataan lainaehdot luetuiksi ja kuitataan lainasopimus. Jos toinen lainan takaaja on yrityksen ulkopuolinen varaudu, että lainan saamiseen menee vuorokausi enemmän aikaa.

BusinessCredit lainan kulut

BusinessCredit lainan kulut päätetään yrityskohtaisesti, mutta lainan nettisivuilla on lainalaskuri, jolla voit katsoa suunnan tarvitsemallesi lainalle. Esimerkiksi 35 000 € yrityslainassa 12 kuukauden maksuajalla toimituspalkkio on 8 999 euroa, jolloin laina tulee maksamaan yhteensä 43 999 €. Kuukausierä on tällöin 3 666,59 euroa.

Ennen lainan ottamista kannattaa ehdottomasti tehdä huolellinen lainavertailu muihin yrityslainoihin ja mahdollisesti lähettää useita tarjouspyyntöjä, sillä yrityslainojen hinnoissa on valtavia eroja. Yrityslainojen todelliset vuosikorot voivat vaihdella 15 prosentista jopa useisiin satoihin prosentteihin.

 

Businesscredit yhteystiedot

J.W.-Yhtiöt Oy
Aleksanterinkatu 17 B
15110 Lahti
Y-tunnus: 1742521-6

Sähköposti: asiakaspalvelu(ät)businesscredit.fi
Puhelin 03 3399 3601
Avoinna ma-su klo 8-22

Tarkistathan yrityslainan tiedot ennen lainan hakemista businesscredit.fi-sivulta.

Etsitkö yrityslainaa?
Vertailemalla löydät edullisimman

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun