Capital Box

Capital Box

4.0 1 5 1
Lainan määrä: 2000 - 250000€
Maksuaika: 6kk - 1v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 0%

Parhaat edut

 • Vakuudettomat lainat
 • Nopea hakuprosessi
 • Selkeä hinnoittelu
 • Lainaa jopa 250000€
 • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

 • Hakijayritykseltä vaaditaan 2 vuoden toimintaa ja 75 000€ liikevaihtoa

Kulut

 • Lainan kulut määräytyvät hakijayrityksen mukaan
 • Tyypillinen lainan korko 2,9%, joka lasketaan alkuperäiselle pääomalle koko laina-ajan
 • Perustamismaksu 2,5% lainapääomasta
Capital Box logo

Capital Box lainaa yritykselle netistä nopeasti

Capital Box on yrityksille suunnattu lainatuote. Lainapalvelun tuottaa pikalainapuoleltakin tuttu rahoitusalan yritys Ferratum Group. Aiemmin Capital Box toimi nimellä Ferratum Business. Capital Box lainaa voi hakea netistä 2000–250 000 euroa 6–12 kuukauden laina-ajalla. Yrityslaina on vakuudeton, joten mitään reaalivakuuksia sen saamiseksi ei tarvita.

Capital Box (Ferratum Business) yritysluottoa voi hakea jos

 • yritys on ollut 2 vuotta toiminnassa
 • sen liikevaihto on vähintään 75 000 euroa
 • yritys on suomalainen
 • yrityksellä ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • lainan takaajana toimivalla henkilöllä ei ole luottohäiriöitä

Capital Box korot ja kulut

Capital Box eli aiemmalta nimeltään Ferratum Business on todella selkeä ja helppo yrityslaina, sillä sen hinnoittelussa ei ole mitään koukkuja. Hinnaltaan se on melko kallis, johtuen siitä, että aluksi sovittu korko on kuukausikorko ja se maksetaan alkuperäiselle summalla koko laina-ajan. Esimerkiksi 10 000 euron lainassa vuoden laina-ajalla 2,9% korko tekee korkokuluja 290€ kuukaudessa, joten vuoden aikana korkokuluja kertyy 3480€. Yhdessä 250€ avausmaksun kanssa 10 000€ lainan kokonaiskustannukset ovat 13 730€, jolloin lainan todellinen vuosikorko on 84,78%.

Capital Box lainan kulut ovat

 • 2,5% avausmaksu
 • keskimäärin 2,9% kuukausikorko, joka maksetaan alkuperäiselle summalle koko laina-ajan
 • korko vaihtelee yrityksestä ja lainasta riippuen
 • kuukausikorko ilmoitetaan myös kokonaiskuluna per lainattu euro

Lainaus Kuukausikorko laksetaan alkuperäisestä lainapääomasta ja sitä maksetaan kiinteänä lainan loppuun asti.

Nopea yrityslaina

Capital Box on kuitenkin todella nopea laina ja lyhyellä laina-ajalla toki lainan hintakaan ei nouse niin korkeaksi. CapitalBox yrityslaina haetaan alusta loppuun netissä, koko lainaprosessi on nopea ja tapahtuu ilman paperisotaa. Luottopäätöksen tueksi hakijayrityksestä tehdään luottoluokitus, mutta luottopäätöksessä otetaan huomioon myös yrityksen kassavirta-arvio.

Yrityslainapäätös on nopea, sillä lainaa on mahdollista saada jopa seuraavana päivänä. CapitalBoxin asiantuntijat neuvovat ja auttavat lainanhakuprosessissa.

Laina maksetaan takaisin kuukausittaisilla lyhennyksillä, ja joka kuukausi maksetaan sama summa lainan kuluja ja korkoja. Selkeä ja koko laina-ajan kiinteä hinnoittelu auttaa yritystä laskemaan pitävästi lainan kulut ja vaikutuksen kassavirtaan.

Capital Box yrityslainan hakeminen Ferratumilta

Hakemuksen täyttäminen vie aikaa netissä 5 minuuttia, joten se on todella nopea. Hakeminen ei maksa mitään eikä se velvoita tai sido mihinkään. Luottopäätöksen voi siis hakea vaikka varalta. Laina astuu voimaan kun yrityksen vastuuhenkilöt allekirjoittavat lainasopimuksen.

Lainatarjous perustuu paitsi yrityksen omaan tarpeeseen myös luotonantajan arvioon yrityksen maksukyvystä. Tämä arvio tehdään luottoluokituksen ja kassavirtalaskelman perusteella. Lainatarjous ei siis välttämättä ole yhtä paljon kuin hakupapereihin täytit. Voit hakemuksellasi katsoa, paljonko yrityksesi on mahdollista saada lainaa!

Yrityksen vastuuhenkilö tai -henkilöt, kuten toimitusjohtaja, hallituksen jäsenet, takaavat henkilökohtaisesti yrityksen lainan. Oletko hakenut CapitalBox yrityslainaa? Millaisia kokemuksia lainasta tuli? Kerro kokemuksesi muille sivun alalaidassa olevalla lomakkeella.

Ferratum Group

Capital Box on osa kansainvälistä Frankfurtin pörssiin listattua konsernia Ferratum Groupia. Ferratum yrityslainat toimivat Helsingissä ja Tukholmassa. Ferratumilla on lainatuotteita myös yksityispuolella, jossa luotto on 2000€ joustoluotto. 

Ferratum aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2005 ja se on nopeasti laajentanut Euroopassa toimien yhtenä pikalaina-alan pioneereista useissa Euroopan maissa. Ferratum kuluttajapuoli toimii yli 25 eri maassa ympäri maailman.

Maksumuistutus 25€. Viivästyskorko vastaa lainankorkoa.

Capital Box yhteystiedot

Ferratum Finland Oy
Ratamestarinkatu 11 A
00520 Helsinki

Puh: 0800 1300 20
Avoinna: ma-pe 9-17

CapitalBox on kotimainen pikalainayhtiö CapitalBoxin yrityslainatuote, josta voi hakea lainaa 2000–100 000 euroa 1–12 kuukauden maksuajalla. Lainan avausmaksu on 2,5% lainasummasta ja kuukausikorko noin 2,9%, joka maksetaan alkuperäiselle lainasummalle kuukausittain koko laina-ajan. Hakijayrityksellä täytyy olla takana 2 vuoden toiminta sekä 75 000 euron liikevaihto.


Tarkistathan yrityslainan tiedot ennen lainan hakemista capitalbox.fi-sivulta.

Etsitkö yrityslainaa?
Vertailemalla löydät edullisimman

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Mikä on Englannin pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun