Etsitkö yrityslainaa?
Vertailemalla löydät edullisimman
Finlandia Rahoitus

Finlandia Rahoitus

4 1 5 1
Lainan määrä: 25000 - 250000€
Maksuaika: 30pv - 3v
Ikäraja: 18-99 vuotta
Vuosikorko: 18% - 36%

Parhaat edut

 • Nopea lainapäätös
 • Yrityskohtainen lainapäätös
 • Lainaa jopa 250000€
 • Myönnetään 18-99 vuotiaille

Huomioitavaa

 • Vaaditaan reaalivakuuksia

Kulut

 • Avausmaksu 2,5% lainapääomasta
 • Kuukausikorko 1,5–3,0%
Finlandia Rahoitus logo

Yritykselle lainaa Finlandia Rahoitukselta

Finlandia Rahoitus on kotimainen rahoitusyhtiö, joka rahoittaa yrityksiä ja näiden laskusaatavia. Finlandia rahoitukselta voi hakea 25 000–250 000 euron yrityslainaa 1–36 kuukauden maksuajalla. Finalndia Rahoitus on netin kautta haettavista yrityslainoista ainoa, johon vaaditaan reaalivakuuksia. Sen sijaan henkilötakausta ei tarvita.

Finlandia Rahoitus on toiminut vuodesta 2010 yritysrahoituksessa ja vakuutusalalla. Yritysrahoituksen palvelutuotteisiin kuuluu yrityslaina sekä factoring, eli laskusaatavien rahoittaminen. Sekä yrityslainat että laskurahoitus päätetään jokainen tapauskohtaisesti. Laskurahoituksessa merkitystä on ennen kaikkea perittävänä olevalla yrityksellä sekä laina-ajalla.

Mikä yritys voi hakea Finlandia Rahoitusta?

Finlandia Rahoituksen yrityslaina on periaatteessa tarkoitettu kaikille kotimaisille yrityksille. Jokainen lainapäätös tehdään kuitenkin erikseen, ja ensimmäisenä lainan saantiin vaikuttaa tietysti yrityksen maksukyky. Joitakin selviä esteitä lainan hakemiselle kuitenkin on:

 • yrityksen täytyy olla kaupparekisterissä
 • yrityksellä ei saa olla maksuhäiriöitä
 • yritys täytyy olla suomalainen

Finlandia rahoituksen lainahakemus täytetään netissä ja koko lainaprosessi tapahtuu netissä. Hakeminen on täysin ilmaista eikä sido vielä mihinkään. Rahoituksen hakemiselle ei ole minimivaatimuksia, kuten vaadittua minimiliikevaihtoa tai toimintavuosia, mutta toki yrityksen maksukyvyn arviointia helpottaa se, että yrityksellä on toimintavuosia takanaan. Toisin sanoen uuden yrityksen on vaikea saada rahoitusta.

Täytä yrityslainahakemus netissä

Finlandia Rahoituksen koko lainaprosessi hoidetaan netissä. Lainahakemuksessa annetaan tiedot yrityksestä sekä reaalivakuuksista sekä tietysti myös yrityksen vastuuhenkilöstä, jonka henkilötakausta ei kuitenkaan vaadita. Lainapäätös tehdään yrityksen tietoden perusteella. Lainan hintaan eli korkoon vaikuttaa arvio yrityksen maksukyvystä, joka puolestaan arvioidaan seuraavien seikkojen perusteella:

 • yrityksen toiminta-aika
 • liikevaihto
 • kassavirta

Yrityslainaa reaalivakuuksilla

Finlandia Rahoitus on netin uuden sukupolven rahoitusten kentällä täysin omanlainen laina, sillä sen takeeksi tarvitaan reaalivakuuksia. Reaalivakuuksien tyyppiä tai luonnetta ei ole Finlandia Rahoituksella määritelty, vaan myös vakuudet arvioidaan tapauskohtaisesti. Pääsääntöisesti rahoituksen vakuuksina käytetään realisoitavissa olevaa omistusta, kuten

 • yrityksen osakkeita
 • yrityksen omaisuuden tai osuuksien panttausta
 • muita arvopapereita
 • kiinteää omaisuutta, kuten asunto, maaomaisuus jne

Panttaus ei tietysti saa olla kiinnitettynä mihinkään muualle.

Lainaus Finlandia Yritysrahoituksen takeeksi tarvitaan reaalivakuuksia, kuten arvopapereita.

Finlandia rahoitus factoring eli laskurahoitus

Finlandia Rahoituksen toinen rahoitusmuoto on laskurahoitus eli factoring. Laskurahoituksella voi hakea yritykselle lainaa 5000–100 000 euroa, jossa yrityksen saatava toimii ikään kuin "panttina" rahoitukselle. Finlandia Rahoitus siis rahoittaa laskun ennen sen erääntymistä, jolloin yritys saa realisoitua saatavan etukäteen.

Laskurahoituksen hintaan vaikuttaa laskun maksuaika, yritys itse sekä laskun maksava yritys ja tämän luotettavuus ja maksukyky. Lasku ei saa olla erääntynyt. Laskurahoituksen myötä myös asiakasyritys saa laskuun maksuaikaa, sillä laskurahoitukselle voi määrittää joustavan maksuehdon 14–90 päivän välillä.

Onko sinulla tai yritykselläsi kokemuksia Finlandia Rahoituksesta, joko yrityslainasta tai laskurahoituksesta? Finlandia Rahoituksen nettisivuilla löytyy joitakin kokemuksia ja kuvauksia rahoituksista, mutta sinä voit kertoa omasi nimimerkillä tämän sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

 

Finlandia Rahoitus yhteystiedot

Finlandia Rahoitus
PL 1069
00101 Helsinki

puh. 020 710 7710, Sähköposti: asiakaspalvelu[ät]finlandiarahoitus.fi

Finlandia Rahoitus on kotimainen rahoitusalan yritys, joka rahoittaa yrityksiä tavallisella yrityslainalla sekä laskurahoituksella. Finlandia Rahoitukselta voi hakea 25 000-250 000 euron yrityslainaa 1-36 kuukauden maksuajalla. Yrityslainan vakuudeksi vaaditaan reaalivakuuksia.


Tarkistathan yrityslainan tiedot ennen lainan hakemista finlandiarahoitus.fi-sivulta.

Etsitkö yrityslainaa?
Vertailemalla löydät edullisimman

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun