Etsitkö yrityslainaa?
Vertailemalla löydät edullisimman
GF Money yrityslaina

GF Money yrityslaina

4 1 5 1
Lainan määrä: 50000 - 1000000€
Maksuaika: 6kk - 10v
Ikäraja: 18-99 vuotta
Vuosikorko: 18% - 24%

Parhaat edut

  • Suuret, jopa miljoonien lainat
  • Lainahakemukset käsitellään välittömästi
  • Lainaa jopa 1000000€
  • Myönnetään 18-99 vuotiaille
  • Takaisinmaksuaikaa jopa 10-vuotta

Huomioitavaa

  • Kotimainen joukkorahoitus

Kulut

  • Vuosikorko noin 18–24%
  • GF Money perii järjestelypalkkion
  • Jokainen lainatarjous tehdään yrityskohtaisesti
GF Money yrityslaina logo

GF Money on moderni ja monipuolinen rahoitusyhtiö, joka järjestää erikokoisia yrityslainoja 50 000 eurosta jopa 10 miljoonaan euroon asti. Yrityslainojen lisäksi GF Money järjestää kulutusluottoja, leasing- ja factoring toimintaa, perintää ja laskutusta sekä kiinteistösijoittamista. GF Money mainostaa olevansa joustava, notkea ja rohkea rahoitusalan yritys. Jokainen lainahakemus ja yritys käsitellään ja arvioidaan erikseen.

GF Moneyn järjestämät rahoitusratkaisut rahoitetaan yksityisten sijoittajien toimesta. Tämän vuoksi lainojen korkoihin vaikuttaa korkojen maailmanmarkkinat olennaiseti. GF Money itse verottaa lainasta ainoastaan järjestelypalkkion, mutta sijoittajalle toki maksetaan lainasta korkoa.

Yrityslainaa kaikille toimialoille

GF Money käsittelee jokaisen lainahakemuksen erikseen. Sen yritysrahoituksen asiantuntijat arvioivat yrityksen toimiala-, yritys-, kassavirta- ja vakuusanalyysien perusteella. Rahoitus ei ole toimialasta tai yritysmuodosta riippuvainen, vaan kaikilla yrityksillä on lähtökohtaisesti samat mahdollisuudet saada lainaa. Toki sijoittajien kiinnostus lopulta kuitenkin vaikuttaa siihen, millaisiin yrityksiin ja rahoituskohteisiin he haluavat lähteä sijoittamaan.

Yrityksen täytyy kuitenkin toimia Suomessa ja sillä täytyy olla jo toimintaa takana. Yrityksellä ei saa olla verovelkaa tai muita maksuvaikeuksia. Ei myöskään yrityksen vastuuhenkilöllä, sillä lainat taataan yrittäjän tai yrittäjien omilla nimillä, jolloin näiden luottotiedot tarkistetaan.

Lainan korko sijoittuu kuitenkin GF Money arvion mukaan usein välille 18–24%.

Yrityslainaa yli rajojen

GF Money on helsinkiläinen yritys, mutta  se toimii Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Tanskassa, ja tarjoaa sielläkin samanlaisia palveluita kuin Suomessa.

Onko sinulla tai yritykselläsi kokemusta GF Moneyn rahoitusratkaisuista, yrityslainoista tai muista palveluista? Suosittelisitko sitä muille yrittäjille? Mikä toimi hyvin, missä olisi parannettavaa? Kerro kokemuksesi muille yrittäjille tällä sivulla!

GF Money yrityslaina yhteystiedot

GF Money Oy
Mikonkatu 2 D
2. krs
00100 Helsinki


Tarkistathan yrityslainan tiedot ennen lainan hakemista gfmoney.fi/-sivulta.

Etsitkö yrityslainaa?
Vertailemalla löydät edullisimman

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun