Qred

Qred

4 1 5 1
Lainan määrä: 1000 - 100000€
Maksuaika: 30pv - 1v
Ikäraja: 18 vuotta

Parhaat edut

 • Lainatarjous jo tunnissa
 • Lainaa jopa 100000€
 • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

 • Yrityksellä täytyy olla liikevaihtoa väh. 3 kuukauden ajalta

Kulut

 • Kulut alk 1.75 %/kk* (22% vuosikorko)
 • Korko 0 %*
 • Avausmaksu 0€*
 • Tilinhoitomaksu 0€*
 • Muut piilokulut 0€*
 • *) Lainan kulut voivat vaihdella merkittävästi. Tarkista lainasi tiedot lainatarjouksestasi.
Qred logo

Qred Yrityslaina on ruotsalainen uuden sukupolven yrityslaina, joka haluaa haastaa perinteiset toimijat ketteryydellään, nopeudellaan ja helppoidellaan. Laina haetaan kokonan netissä ja parhaimmillaan lainapäätös tulee jo tunnissa. Qred Yrityslainaa voi hakea 2500-100 000 euroa 1-12 kuukauden maksuajalla.

Qred Yrityslainan hinnoittelu on selkeää: lainatarjouksessa määritellään kiinteä kuukausikulu, joka kattaa kaikki korot ja kulut. Kuukausikulut maksetaan vain käytetyiltä lainakuukausilta, eli jos laina maksetaan takaisin etuajassa, kuukausikulutkin loppuvat siihen. Korkoa ja kuluja maksetaan siis vain siltä ajalta, mitä laina on käytössä.

Näin haet Qred Yrityslainaa

Kaikki kotimaiset yritykset voivat hakea Qred Yrityslainaa netissä, jos:

 • yritys on kaupparekisterissä ja se on aktiivinen
 • yritys on toiminut vähintään 3 kuukautta ja sillä on liikevaihtoa tältä ajalta
 • yrityksellä ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • yrittäjä takaa henkilökohtaisesti yrityslainan

Qred Yrityslaina lainatarjous voi parhaimmillaan tulla jo tunnissa, mutta kuitenkin saman päivän aikana, mikäli lainahakemuksen kaikki kohdat on täytetty oikein ja kaikki tiedot saatavilla. Lainatarjous tehdään aina yrityskohtaisesti, eli yrityksen tilanne, maksukyky ja luottoluokitus vaikuttaa siihen, millä hinnalla laina irtoaa.

Yritys voi saada myös negatiivisen lainapäätöksen. Tällöin syynä on esimerkiksi liian pieneksi arvioitu maksukyky.

Lainaus Lainatarjous tulee parhaimmillaan jo tunnissa!

Qred Yrityslaina kulut ja korot

Qred Yrityslainan kulurakenne on yksinkertainen: lainatarjouksessa määritellään kuukausittainen kulu, joka kattaa kaikki kulut ja korot. Tämä kuukausikulu vaihtelee yrityksittäin, mutta alkaen-hinnaltaan se on 1,75 euroa per lainattu euro. Tämä tarkoittaa käytännössä 10 000 euron lainassa vuoden maksuajalla noin 22%.

Qred lainatarjouksessa tarjotaan tiettyä kuukausikulua yritykselle sen mukaan mikä on lainasumma, laina-aika ja tietysti myös yrityksen taloudellinen tilanne vaikuttaa tähän. Kuukausikulu voi olla vaikka 200 euroa, ja se maksetaan yhtä aikaa lainan lyhennyksen kanssa. Mikäli maksaakin lainan takaisin suunniteltua nopeammin, jäljelle jääneitä kuukausimaksuja ei tarvitse tietystikään maksaa, vaan myös kuukausimaksut päättyvät kun laina loppuu. Kulurakenne on selkeä: se ei sisällä mitään piilokuluja.

Lainatarjous jopa tunnissa

Qred Yrityslaina pyrkii olemaan mahdollisimman nopea, sillä nopeudella halutaan edistää myös pienten ja keskisuurten yritysten ketterää ja joustavaa toimintaa. Jos yritys tarvitsee lainaa nopeasti, silloin sitä täytyy saada nopeasti. Hidasta lainaa saa pankeista edullisemmin (jos saa), mutta jos lainaa halutaan nopeasti, se haetaan netistä uuden sukupolven yritysrahoittajilta. Siksi Qred Yrityslainan lainatarjous pyritään lähettämään takaisin jo tunnissa hakemisesta. Tämä onnistuukin useimmiten, mikäli lainahakemus on läehtetty ennen klo 15.30 arkipäivisin.

Onko sinulla tai yritykselläsi kokemuksia Qred yrityslainasta? Miten kaikki sujui, saitko tarpeeseesi sopivan lainatarjouksen? Kerro kokemuksia tai kommentoi alla olevalla lomakkeella.

Qred yhteystiedot

Qred Yrityslaina
Korkeavuorenkatu 30
00130 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu(ät)qred.com
Puhelin 09 – 424 503 99
Avoinna: arkisin klo 8 – 17

Tarkistathan yrityslainan tiedot ennen lainan hakemista qred.com/fi/-sivulta.

Etsitkö yrityslainaa?
Vertailemalla löydät edullisimman

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Mikä on Englannin pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun