Rahalaitos Business

Rahalaitos Business

4 1 5 1
Lainan määrä: 1000 - 250000€
Maksuaika: 30pv - 2v
Ikäraja: 20 vuotta
Vuosikorko: 0% - 49%

Parhaat edut

  • Nyt voit kilpailuttaa helposti myös yrityslainat
  • Lainaa jopa 250000€
  • Myönnetään yli 20-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Välittää yhteistyökumppaneiden lainoja
  • Yhteistyökumppaneita mm. Ferratum Business, qred, Yritysluotto.fi, businesscredit

Kulut

  • Lainan korko 0-49%*
  • Avausmaksu: 0 - 24 000€*
  • *) Korko ja kulut voivat vaihdella merkittävästi. Lainan kulut määräytyvät lainaa myöntävän yrityksen mukaan ja näet tarkat kulut vasta lainatarjouksestasi.
Rahalaitos Business logo

Rahalaitos Business on palvelu, missä voi kilpailuttaa yhdellä lainahakemuksella useamman eri yrityslainoja tarjoavan lainapaikan. Asiakas voi hakea palvelun kautta 1000-250000 euron yrityslainoja, 1-24 kuukauden laina-ajoilla. Hakijan tulee olla suomalainen yritys, joka on rekisteröity kaupparekisterissä ja jonka vastuuhenkilöt asuvat Suomessa. Lisäksi asiakkaalla ja yrityksellä tulee olla luottotiedot kunnossa. Rahalaitoksen kautta voi saada lainatarjouksia seuraavilta yrityslainoja tarjoavilta lainapaikoilta: Ferratum Business, Qred, Yritysluotto.fi sekä Businesscredit. Lainahakemuksen lähettäminen ei sido yritystä ottamaan lainaa, eikä Rahalaitoksen lainakilpailutus maksa asiakkaalle mitään. 

Miten Rahalaitos Business yrityslainakilpailutus toimii?

Asiakas täyttää ensin huolellisesti yrityksen lainahakemuksen Rahalaitoksen nettisivuilla. Asiakkaana tulee olla yritys, joka on toiminut vähintään 6 kuukautta. Lainaa haetaan ja myönnetään yritykselle ja asiakkaalla tulee olla joko yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa nimenkirjoitusoikeus lainaa hakevassa yhtiössä. Lainahakemukseen asiakas tarvitsee seuraavat tiedot: tiedot yrityksen liikevaihdosta, pankkitilinumero, Y-tunnus, hakijan henkilötiedot sekä yrityksen yhteystiedot. Lainan hakija toimii kaikissa lainoissa aina lainan omavelkaisena takaajana. Asiakas pääsee Oma Rahalaitos -palvelussa seuraamaan hakemuksensa käsittelyä reaaliajassa. Palvelussa näkyy kaikki saapuneet lainatarjoukset ja asiakas saa sieltä ohjeet lainan hyväksymiseen. Rahalaitos lähettää salasanan asiakkaan lähettämän hakemuksen perusteella, joten yhteystiedot kannattaa täyttää huolellisesti. 

Nopeat lainatarjoukset yritykselle Rahalaitoksen välityksellä

Rahalaitos Business lupaa lainatarjoukset asiakkaalle 24 tunnin sisällä lainahakemuksen lähettämisestä. Osa lainatarjouksista voi tulla jo muutamassa minuutissa. Lainan saa tilille parhaimmillaan jo saman päivän aikana lainan hyväksymisestä, mutta viimeistään parin pankkipäivän kuluessa. Jos asiakas haluaa maksaa yrityslainan pois normaalia nopeammassa aikataulussa, se ei välttämättä vähennä lainan kokonaiskuluja. Rahalaitoksen yrityslainakilpailutus säästää mukavasti aikaa ja vaivaa, kun asiakas saa yhden hakemuksen avulla monta tarjousta vakuudettomista yrityslainoista. Rahalaitoksen palvelu ei kuitenkaan sido asiakasta mihinkään, joten yrityslainahakemuksen lähettäminen mahdollistaa ainoastaan sen, että asiakas näkee, minkälaisia yrityslainoja on tällä hetkellä ja näillä tiedoilla mahdollista saada.

Rahalaitos Business yhteystiedot

Rahalaitos / Eone Oy
Kalevantie 7 C
33100 Tampere
Y-tunnus 1716336-7

Asiakaspalvelu: info(ät)rahalaitos.fi
Puhelin: 09 2311 3670
Avoinna ma-to 9:30-16:30, pe 9:30-15:00

Tarkistathan yrityslainan tiedot ennen lainan hakemista rahalaitos.fi/yrityslainat-sivulta.

Etsitkö yrityslainaa?
Vertailemalla löydät edullisimman

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Mikä on Englannin pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun