Rahaneuvos

Rahaneuvos

5.0 1 5 1
Lainan määrä: 400 - 2000€
Maksuaika: 30pv
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 50%

Parhaat edut

 • Nopea yrityslaina
 • Ilmainen ensilaina
 • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

 • Lyhyet laina-ajat
 • Kallis
 • Suuret avauskulut
 • Asiakaspalvelussa puutteita

Kulut

 • Korko 16%
 • Käsittelykulut 119–468
 • Viivästyskorko 29%
Rahaneuvos logo

Rahaneuvos tarjoaa kaikille suomalaisille yritysmuodoilla pientä vippiä ja lainaa lyhyellä maksuajalla, nopeaan ja pieneen tarpeeseen. Laina nimittäin maksetaan tilille varmuudella heti, eli se on yrityksen käytössä heti samana päivänä tai seuraavana päivänä, riippuen yrityksen käyttämästä pankista. Takaisinmaksuaika on 30 päivää, joten Rahaneuvoksen lainat on tarkoitettu pieneen äkilliseen tarpeeseen, ja se maksetaan myös yhtä nopeasti pois.

Ensimmäinen laina ilmaiseksi!

Rahaneuvos tarjoaa aina ensimmäisen lainan yritykselle ilmaiseksi, ilman mitään korkoja ja kuluja. Ensimmäinen laina on aina enimmillään 600 euroa. Mikäli yritys tai yrittäjä hakee lainaa toisen tai kolmannen kerran, lainaa on mahdollista hakea 2000 euroon saakka normaaleilla kuluilla.

Ensimmäinen laina on ilmainen siis vain, mikäli laina maksetaan takaisin eräpäivään mennessä eli 30 päivän sisällä. Mikäli lainan maksu viivästyy, siitä kertyy viivästyskorkoa ja kuluja eikä se enää ole kuluton ja ilmainen.

Rahaneuvos lainaa kaikille yritysmuodoille

Rahaneuvos lainaa voi siis hakea kaikenlaiset kotimaiset yritykset, mutta käytännössä näin pientä lainaa tarvitsee vain pienet yritykset. Yritys voi hakea lainaa jos se on

 • kaupparekisterissä
 • yrityksen vastuuhenkilö takaa lainan omalla nimellään
 • yrityksen vastuuhenkilöllä tai yrityksellä ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • kaikille yritysmuodoille: toiminimi, kommandiittiyhtiö, yhtymä, osakeyhtiö...

 

Lainaus Muistathan, että yrityslainan rahoituskulut voi vähentää verotuksessa!

Lyhytaikainen yrityslaina nopeaan tarpeeseen

Rahaneuvoksen yrityslaina on käytännössä yrittäjän oma pikavippi, sillä lyhytaikainen nopea laina taataan myös aina omalla nimellä. Mikäli yritys ei suoriudu lainan takaisinmaksusta, yrittäjä itse vastaa lainasta. Rahaneuvoksen nopea ja pieni yrityslaina on kuitenkin hinnaltaan edullisempi kuin useimmat henkilökohtaiset pikavipit ja luottotilit. Rahaneuvoksen 2000 euron vipistä maksetaan kuluja kuukauden kuluttua vajaa 500 euroa.

Hae yrityslainaa netistä

Rahaneuvoksen lainaa haetaan kokonaan netissä. Hakulomakkeen täyttö kestää muutaman minuutin ja saat lainapäätöksen nopeasti sähköpostiisi. Kun olet allekirjoittanut lainapäätöksen sähköisesti, rahat siirretään yrityksen tilille saman tien.

Koko prosessiin kuluu joitakin minuutteja. Yrityslainaa voi siis saada todella nopeastikin. Laina maksetaan takaisin laskulla, joka lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Maksumuistutus 15€, viivästyskorko on 29%

Rahaneuvos yhteystiedot

Rahaneuvos Oy
Vanha Talvitie 11
PL 100
00501 Helsinki
Y-tunnus 2559909-9

E-mail: asiakaspalvelu[ät]rahaneuvos.fi
Avoinna: ma-pe 8-18

Rahaneuvos tarjoaa nopeita, kuukauden mittaisia pikalainoja ja vippejä kaikille yritysmuodoille. Ensimmäinen laina on aina ilmainen ja sen suuruus on maksimissaan 600 euroa. Tämän jälkeen yrittäjä voi hakea enintään 2000 euroa lainaa 30 päiväksi ja maksaa tästä kuluja kuukauden aikana vajaa 500 euroa.


Tarkistathan yrityslainan tiedot ennen lainan hakemista rahaneuvos.fi-sivulta.

Etsitkö yrityslainaa?
Vertailemalla löydät edullisimman

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun