Saldo Yrityslaina

Saldo Yrityslaina

4 1 5 1
Lainan määrä: 2000 - 50000€
Maksuaika: 3kk - 1v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 0%

Parhaat edut

  • Nopea tapa hakea yritykselle lainaa
  • Lainaa jopa 50000€
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Lainan kulut näkee vasta lainatarjouksesta

Kulut

  • Ei korkoa, mutta lainassa kiinteä kulu, jonka näet vasta lainatarjouksestasi
Saldo Yrityslaina logo

Saldo yrityslaina on tuote, missä yritys voi saada nopeasti käyttöönsä yrityslainan aina 50000€ summaan saakka. Lainanmyöntöprosessi on Saldossa automaattinen, joten yrityslainan myöntäminen selviää asiakkaalle välittömästi. Saldo on myöntänyt kuluttajalainoja vuodesta 2006 ja on nyt siirtynyt tarjoamaan asiakkaille myös yrityslainoja. Lainaa hakevan yrityksen yritysmuodon tulee olla: osakeyhtiö, osuuskunta, kommandiittiyhtiö, avoin yhtiö tai toiminimi. Saldon yrityslainaa voi hakea myös aivan uusi yritys.

Saldo yrityslaina sopii monille yrityksille

Saldo Yrityslaina on siinä poikkeus, että se myöntää lainaa myös aivan uusille yrityksille. Vanhempi yritys voi käyttää Saldon lainatuotetta myös esimerkiksi sijoittamiseen. Lainasumman tulee olla jotain 2000-50000€ välillä ja maksuaikaa on jopa 12 kuukautta. Saldon yrityslainassa ei ole varsinaista korkoa, mutta kiinteä kulu on näkyvillä lainatarjouksessa. Maksuaika riippuu lainamäärästä, mutta siihen on myös saatavilla aina joustoa. Saldo yrityslainaa haetaan sähköisellä lainahakemuksella ja tarjoukset ovat yksilöllisiä. Saldon asiakaspalvelu toimii 24/7, joten jos mieltä askarruttaa jokin laina-asia, voi olla milloin tahansa yhteydessä Saldon asiakaspalveluun. 

Nopea lainaneuvottelu on Saldo yrityslainan parhaita puolia

Paperiset dokumentaatiot eivät ole osa Saldo yrityslainan lainaneuvottelua. Automaattinen lainaprosessi ja sähköinen lainahakemus takaavat sen, että yrityslainan hakeminen ei vie pitkään, eikä vaadi ylimääräistä kärsivällisyyttä. Saldo yrityslainaa voi hakea esimerkiksi yrityksen perustamiseen, henkilökunnan palkkaamiseen, uusiin investointeihin tai uuden laitteiston hankkimiseen. Vakuudeton yrityslaina on nopeasti tilillä, usein jopa saman päivän aikana. 

Saldo Yrityslaina yhteystiedot

Saldo Finance Oyj 2360614-4

Sähköposti: asiakaspalvelu (ät) saldo.com
Puhelin 010 219 5500
Puhelun hinnat lankapuhelimesta pvm 0,08 € + 0,06 € / min Hinnat matkapuhelimesta mpm 0,08 € + 0,17 € / min


Tarkistathan yrityslainan tiedot ennen lainan hakemista saldo.com/fi-fi/lainat/yrityslaina-sivulta.

Etsitkö yrityslainaa?
Vertailemalla löydät edullisimman

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun