Sambla yrityslaina

Sambla yrityslaina

4 1 5 1
Lainan määrä: 1000 - 250000€
Maksuaika: 30pv - 2v
Ikäraja: 18-99 vuotta
Vuosikorko: 50%

Parhaat edut

  • Helppo tapa kilpailuttaa yrityslainoja
  • Lainaa jopa 250000€
  • Myönnetään 18-99 vuotiaille

Huomioitavaa

  • Lainatarjous on yrityskohtainen ja selviää vasta lähettämällä lainahakemuksen
Sambla yrityslaina logo

Samblan avulla voi kilpailuttaa yrityslainat

Yritysrahoitusta haetaan yhä enemmän netistä kilpailuttamalla eri lainapaikkoja yhden lainahakemuksen perusteella ja Sambla onkin yksi vaihtoehto yritysrahoitusten vertailemiseen. Sambla on perustettu Ruotsissa vuonna 2014 ja nyt Sambla on laajentanut toimintansa myös Suomeen. Samblan verkkohakemuksen kautta tavoittaa useita yritysrahoittajia ja rahoitusta voi hakea myös aloitteleva yritys. Haettavien lainojen summat ovat 1000-250000€ ja laina-aika vaihtelee yhdestä kuukaudesta kahteen vuoteen. Samblan kautta haettaviin lainoihin ei tarvita kiinteitä vakuuksia, mutta toki yritysrahoituksessa itse yrittäjä on vastuussa lainasta, kuten henkilötakaaja yleensä on.

Miten Samblan kautta haetaan yrityslainaa? 

Yrittäjä täyttää Samblan sivuilla yksinkertaisen lainahakemuksen, jonka jälkeen Sambla ottaa asiakkaaseen yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla usein jo saman päivän aikana. Sambla tarkistaa ensin hakijan luottotiedot, jonka jälkeen hän välittää asiakkaan lainahakemuksen yhteistyökumppaneilleen. Yrityksen takana oleva henkilö on lainahakemuksessa tarkastuksen alla, joten riskiarvioon otetaan mukaan myös henkilön omat lainat, tulot yms. Lainaa voivat hakea suomalaiset yritykset, joilla on toimipaikka Suomessa sekä suomalainen pankkitili. Sambla käy asiakkaan kanssa läpi saapuneet lainatarjoukset ja asiakas voi halutessaan niistä hyväksyä valitsemansa lainan. Lainahakemuksen lähettäminen on täysin ilmaista, eikä hakemus velvoita yritystä ottamaan lainaa. 

Sambla tarjoaa yhteistyökumppaniensa yrityslainoja

Sambla tekee yhteistyötä monien eri pankkien ja rahoittajien kanssa myös yritysrahoituksen saralla. Samblan kautta lainatarjouksia voi saada muun muassa seuraavilta toimijoilta: Resurs Bank, MyLender, Komplett Bank, Fellow Finance ja Nordax Bank. Eri pankeilla on erilaisia ehtoja yrityslainan saamiseen, joten asiakkaan kannattaa varautua siihen, että hänen tulee toimittaa myös mahdollisesti liitteenä kopioita eri dokumenteista lainapaikoille ennen lainan saamista. 

Sambla ja asiakaspalvelu

Samblan asiakaspalvelu toimii viikolla ma-to klo 10-19 ja pe klo 10-18. Lounastauko pidetään klo 13-14, joten silloin puhelimiin ei vastata. Samblalle voi lähettää myös sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@sambla.fi

Sambla yrityslaina yhteystiedot

Sambla
Eteläesplanadi 24
00130 Helsinki

Asiakaspalvelu +358(0)942456000
Avoinna: ma-to 10-19 ja pe 10-18.
Lounastauko klo 13-14.

Tarkistathan yrityslainan tiedot ennen lainan hakemista sambla.fi/yrityslaina/-sivulta.

Etsitkö yrityslainaa?
Vertailemalla löydät edullisimman

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun