Siltaraha

Siltaraha

5.0 2 5 1
Lainan määrä: 1000 - 300000€
Maksuaika: 30pv - 3v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 63.32% - 203.76%

Parhaat edut

 • Selkeä hinnoittelu
 • Lainaa jopa 300000€
 • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

 • Henkilötakaus vaaditaan

Kulut

 • Avausmaksu 150-29000 euroa
 • Ei muita kuluja
 • Laina ja kulut maksetaan tasaerissä
Siltaraha logo

Siltaraha on kotimainen yritysluotto, jota kaikki yritysmuodot voivat hakea: paitsi osakeyhtiöt, myös henkilöyhtiöt ja toiminimet. Lainat ovat vakuudettomia. Siltarahalla on oma uusi lainatuotteensa, Kasvulaina, myös uusille stratup-yrityksille. Lue tästä lisää tuonnempana.

 • Henkilöyhtiöt ja toiminimet voivat hakea vakuudetonta lainaa 1000-10 000 euroa.
 • Osakeyhtiöt voivat saada vakuudetonta lainaa 1000-300 000 euroa.
 • Yrityslainaa voi lisäksi hakea vakuuksien kanssa aina 500 000 euroon saakka. Jokainen lainahakemus käsitellään yrityskohtaisesti ja lainan hinta määritellään myös yrityskohtaisesti.

Henkilöyhtiöt ja toiminimet yrityslaina

Siltaraha myöntää kotimaisille henkilöyhtiöille ja toiminimille vakuudetonta yrityslainaa

 • 1000-10 000 euroa
 • 1–6 kuukauden maksuajalla.

Jokaiseen Siltarahan myöntämään yrityslainaan vaaditaan yrityksen nimenkirjoitusoikeuden omaavan henkilön henkilökohtainen takaus. Henkilötakaajan täytyy olla luottokelpoinen, eli hänellä ei saa olla maksuhäiriömerkintää. Henkilöyhtiön yrityslainoihin tarvitaan takaus aina kahdelta henkilöltä, esimerkiksi yrittäjältä itseltään sekä yrittäjän puolisolta.

Luoton kustannukset koostuvat ainoastaan avausmaksusta, jonka löydät nopeasti Siltarahan nettisivujen lainalaskurista. Esimerkiksi 5000 euron yrityslaina 3 kuukauden maksuajalla maksaa velalliselle laina-aikana 730 euroa. Lainat maksetaan tasaerissä.

Lainahakemus täytetään netissä olevalla hakemuksella. Lainan henkilökohtainen takaaja allekirjoittaa hakemuksen netissä. Lainahakemus hyväksytään allekirjoittamisen ja luottotietojen tarkistamisen jälkeen, mikäli kaikki on kunnossa. Siltarahan laina onkin nopea ja helppo tapa hankkia rahaa yrityksen yllättäviin ja akuutteihin kuluihin, kuten yllättävään kassavajeeseen, invesointiin, laskun erääntymiseen tai vaikkapa kausityöntekijän palkkaamiseen.

Yrityslainaa osakeyhtiölle

Suomalaiset kaupparekisteriin rekisteröidyt osakeyhtiöt voivat hakea Siltaraha -yrityslainaa

 • 1000–300 000 euroa
 • 1–36 kuukauden maksuajalla
 • vähintään kaksi vuotta toimineille luottokelpoisille yrityksille

Lainasta peritään kiinteä avaus- ja toimituspalkkio, jonka suuruus selviää Siltarahan nettisivuilla olevasta lainalaskurista. Esimerkiksi 10 000 euron lainan 12 kuukauden maksuajalla kokonaiskulut ovat yhteensä 14 772 euroa. Lainan kuluihin vaikuttaa luottosumma sekä laina-aika, mutta muuten lainan kulut ovat samat kaikille hakijoille.

Lainan takeeksi ei vaadita mitään vakuuksia, mutta yrittäjän henkilökohtainen nimitakaus vaaditaan. Takaajan täytyy olla luottokelpoinen kansalainen. Osakeyhtiön hakemuksessa yksi henkilö voi taata enintään 30 000 euron suuruisen lainan, joten mikäli yritys hakee tätä suurempaa summaa, takaajia tarvitaan enemmän kuin yksi.

Laina haetaan netissä nopealla hakulomakkeella ja mikäli hakemuksessa kaikki on ok, hakemus hyväksytään ja rahat siirretään yrityksen tilille mahdollisimman nopeasti. Siltaraha onkin nopea ja joustava tapa saa rahaa yritykseen akuutteihin kuluihin.

Suuremmat yrityslainat netistä

Siltaraha on kiinnostunut rahoittamaan kotimaisia yrityksiä tarvittaessa myös suuremmilla summilla, aina 500 000 euroon asti. Yrityslaina XL on Siltarahan räätälöity yritysluotto vakavaraisten yritysten suurempiin investointeihin ja kuluihin. Yrityslaina XL on aina harkinnanvarainen laina, jota varten Siltarahan asiantuntijat perehtyvät yrityksen liiketoimintaan, kassavirtaan ja suunnitelmiin syvemmin. Mikäli yritys ja hanke osoittautuu Siltarahan näkökulmasta optimaaliseksi, se myöntää suuremman lainan.

Yrityslaina XL lainaa varten täytyy täyttää netissä alustava hakemus ja liittää siihen yrityksen tietoja. Yrityslaina XL lainaan tarvitaan aina vakuuksia. Vakuudet lisätään hakemukseen myös. Siltarha perehtyy asiaan ja ottaa yhteyttä hakijaan.

Yrityslainaa kasvuun

Siltarahalta on kyselty rahaa myös kasvuyrityksistä. Siksi se on avannut uuden lainatuotteen, joka on suunnattu nimenomaan kasvuyrityksille ja startupeille. Jokainen kasvulaina myönnetään erikseen, sillä optiolla että Siltarahan asiantuntijoita kiinnostaa kyseinen liiketoiminta. Kasvulaina kun on ikään kuin sijoitus uuteen, sillä Siltaraha ottaa lainassa suuremman riskin ja sijoittaa liiketoimintaan, jonka toimivuudesta ei vielä ole takeita. Kasvulainasta kannattaakin kysellä lisää suoraan Siltarahan asiantuntijoilta!

 

Siltaraha yhteystiedot

Siltaraha Oy
Mannerheimintie 20 b
6 krs. 00100 Helsinki

info@siltaraha.fi

Siltaraha on kotimainen uuden sukupolven joustava yritysrahoittaja, joka myöntää yrityslainoja niin toiminimille ja henkilöyhtiöille kuin osakeyhtiöillekin. Netistä nopeasti haettavat yrityslainat ovat kooltaan 1000–10 000 euroa henkilöyhtiöillä ja 1000–300 000 euroa osakeyhtiöillä. Laina takeeksi vaaditaan henkilötakauksia, mutta ei muita vakuuksia.

Siltaraha rahoittaa harkinnanvaraisesti yrityksiä myös suuremmilla summissa sekä kasvuyrityksiä aina 500 000 euroon saakka. Tästä kannattaa kysyä lisää suoraan Siltarahasta.


Tarkistathan yrityslainan tiedot ennen lainan hakemista siltaraha.fi/-sivulta.

Etsitkö yrityslainaa?
Vertailemalla löydät edullisimman

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun