Suomen Yrityslaina

Suomen Yrityslaina

5.0 1 5 1
Lainan määrä: 1000 - 100000€
Maksuaika: 30pv - 6kk
Ikäraja: 18-99 vuotta
Vuosikorko: 21% - 40%

Parhaat edut

  • Lainaa suomalaisille yrityksille
  • Lainaa jopa 100000€
  • Myönnetään 18-99 vuotiaille

Huomioitavaa

  • Uusille asiakkaille laina max. 6kk
  • Korko sivuilla ilmoitettu kuukausikorkona

Kulut

  • Vuosikorkokorot alkaen 21%
  • Kuukausikorkona ilmoitettuna alk. 1,75% 
Suomen Yrityslaina logo

Suomen Yrityslaina on 1000-100 000 euron laina, jota kaikki suomalaiset yritykset ja yritysmuodot voivat hakea. Laina taataan aina yrityksen vastuuhenkilön nimitakauksella. Suomen Yrityslainassa takaisinmaksuaika on 1-6 kuukautta tai vanhoilla asiakkailla jopa 18 kuukautta. Asiakas voi aina itse päättää maksaako lainaa takaisin kuukausittain vain kaikki kerralla.

Suomen Yrityslainaa on todella nopea ja helppo hakea netistä. Jotta voit hakea yrityslainaa, yrityksesi tulee täyttää seuraavat ehdot:

  • yritys täytyy olla Suomen kaupparekisterissä
  • yrityksellä tai yrityksen vastuuhenkilöllä ei saa olla häiriöitä luottotiedoissa
  • yrityksen vastuuhenkilön tulee taata yrityslaina omalla nimellään

 

Lainaus Hakemukseen ei tarvita kassavirtalaskelmaa, tilinpäätöstä tai muitakaan papereita.

Yrityslainan hakeminen Suomen yrityslainalta

Yrityslainaa voi hakea jopa 100 000 euroa todella nopeasti netistä. Suomen yrityslainan nettisivuilla on hakulomake, jonka täyttäminen kestää muutaman minuutin. Suomen Yrityslainan asiakaspalvelu on auki arkisin virka-aikaan, joten lainapäätökset tehdään silloin, vaikka lainahakemuksia voi tietysti laittaa ympäri vuorokauden. Lainan hakemista nopeuttaa se, että siihen ei tarvita sen kummemmin tietoja yrityksen hankkeesta tai rahoituksen kohteesta, ei kassavirtalaskelmaa tai edellistä tilinpäätöstä.

Lainapäätös lähetetään sähköpostiisi. Jos hyväksyt lainatarjouksen, allekirjoitat sen sähköisesti ja rahat siirretään saman tien yrityksen tilille. Rahat voivat saapua jopa samana päivä tai seuraavana, riippuen yrityksesi pankista.

Nopea mutta kallis yrityslaina

Suomen Yrityslaina on nopea, sillä yritys voi saada jopa 100 000 euroa lainaa tilille samana päivänä. Laina on kuitenkin hinnaltaan yksi markkinoiden kalleimmista, sillä karkeasti laskettuna jokaisesta eurosta maksetaan takaisin 1,75 euroa. Nettisivuilla kulut ilmoitetaan olevan alkaen 1,75% per lainattu euro. Suomen Yrityslainan sivuilla lainan korko tarkoittaa kuukaisikorkoa, jolloin vuosikorko on alk. 21%. Todellista vuosikorkoa ei Suomen Yrityslainan nettisivuilla ilmoiteta.

Puolen vuoden maksuajalla 10 000 euron yrityslaina tulee maksamaan yhteensä 11 202 euroa. On toki markkinoilla myös kalliimpia yrityslainoja, kuten Ameron, jonka 10 000 euron lainasta kertyy vuoden aikana kuluja ja korkoja 14 844 euroa (todellinen vuosikorko 117,05%).

Joskus aika on rahaa, se, että yritys saa sen tarvitsemansa rahan heti, voi olla tärkeämpää kuin se, että rahaa saa edullisesti. Tällöin raha tarvitaan esimerkiksi tilanteeseen, jossa voidaan ottaa vastaan suuri tilaus tai palkata hetkellisesti lisää väkeä, jotta voidaan vastata kysyntään tms. tilanne, jossa rahallinen panostus tietää selkeää tuottoa ja voittoa. Tällöin nopea vaikka kalliskin laina voi olla kullanarvoinen.

Lainaa kaikille toimialoille

Suomen Yrityslainalla ei nirsoilla yrityksen toimialasta, vaan kaikki toimialat ja yritysmuodot voivat hakea lainaa. Ravintola-ala, kahvila, rakennusala, kuljetus jne kaikille aloille lainaa myönnetään ihan samalla tavalla. Myös kaikilla yritysmuodoilla on mahdollista hakea lainaa, oli sitten kyseessä osakeyhtiö, kommandiittiyhtiö, yhtymä, toiminimi, perheyritys tai mikä tahansa, jokaisella yrityksellä on mahdollisuus saada lainaa, mikäli tämän kirjoituksen alussa olevat ehdot täyttyy.

Yrityslaina taataan aina henkilötakauksella, joten yrityksen vastuuhenkilö takaa sen.

Suomen Yrityslaina yhteystiedot

Suomen Yrityslaina Oy
Mannerheimintie 12b

Asiakaspalvelu: 09 - 424 503 99, sähköposti: asiakaspalvelu[ät]suomenyrityslaina.fi

Suomen Yrityslaina myöntää 1000-100 000 euron yrityslainaa kaikille toimialoille ja yritysmuodoille 1-18 kuukauden maksuajalla. Yrityksen vastuuhenkilö takaa lainan omalla nimellään. Lainan voi maksaa takaisin kerralla, jolloin lainan kulut ovat tietysti pienemmät, tai kuukausittain. Uuden lainan voi saada 12 kuukauden maksuajalla. Yrityslainan kulut ovat alkaen 1,75% per lainattu euro.


Tarkistathan yrityslainan tiedot ennen lainan hakemista suomenyrityslaina.fi-sivulta.

Etsitkö yrityslainaa?
Vertailemalla löydät edullisimman

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun