Yrityslainaa nopeasti

Lainaa on nykyään mahdollista saada yrityksellekin nopeasti ja ketterästi netistä. Suomenkin markkinoilla toimii parisenkymmentä yritystä, joiden kautta yksityinen yrityslaina on saatavilla nopeasti ja joustavasti ilman vakuuksia, kokonaan netin kautta. Nopeiden ja joustavien yrityslainojen miinus on usein kova hinta.

Yrityslaina tilille jopa samana päivänä

Yrityslainan saa yrityksen tilille nopeimmillaan jopa samana päivänä. Nopeimmat yrityslainat ovat kuitenkin valitettavasti käytännössä kuin pikavippejä, joissa todellinen vuosikorko nousee yli sataan prosenttiin. Katso tarkasti vertailu ja kaikki hinnat ennen kuin allekirjoitat nopean yrityslainan.

Lue lisää: Yrityslainan korko

Lue lisää: Finnvera lainat

Nopeimmin saatavia yrityslainoja ovat esimerkiksi:

Jokainen näistä lainapaikoista mainostaa, että laina on nostettavissa lähes samantien. Yrityslainaa varten täytyy tietysti ilmoittaa kaikki tarvittavat tiedot nettihakemuksessa sekä laina tulee taata omalla nimellään. Lainan takaajalla eikä yrityksellä itsellään saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Edellä mainitut yrityslainat ovat kuitenkin myös yksiä markkoinoiden kalleimmista lainoista. Esimerkiksi 10 000 euron yrityslaina vuoden maksuajalla kustantaa kyseisissä yrityksissä noin 15 000 euroa, joten kuluja ja korkoja kertyy vuoden aikana jopa 5000 euroa! Tämä on valtava summa, vaikka kyse kuinka olisi yrityksen rahoista.

Yrityslainan korot voi vähentää verotuksessa

Yrityslainan kustannuksia laskee jonkin verran se, että yrityslainojen ja kaikkien rahoitusten kulut voi vähentää yrityksen verotuksessa. Tällöin kulut vähentävät verotettavaa tuloa, jolloin säästöä syntyy jonkin verran. Tämäkään säästö ei kuitenkaan ole niin merkittävä, että yrityslaina kannattaisi ottaa mistä sattuu ja siitä kannattaisi maksaa mitä tahansa summia. Yrityslainassakin kannattaa ehdottomasti valita halvin mahdollinen.

Milloin kallis laina kannattaa?

Joskus yrityksellä voi tulla tilanne, jossa ylimääräinen raha ehdottoman tärkeää olla heti saatavilla. Tällöin nopea saatavuus voi olla tärkeämpi seikka kuin se, paljonko tämä nopea raha maksaa. Tilanne voi olla esimerkiksi suuri tilaus, johon on syytä reagoida heti esimerkiksi uutta henkilökuntaa palkkaamalla tai jonkin laitteen investoinnilla. Tai tilanne voi olla jonkin varaus- tai takuumaksun suoritus, mikä takaa esimerkiksi toiminnan tuottavan jatkumisen.

Tilanne voi siis olla niin akuutti ja tärkeä yrityksen toiminnan kannalta, että rahan suuri hinta on pienempi paha kuin se, että tilaisuus menisi ohi pankkien tai muiden rahoituslaitosten hitaan lainaprosessin vuoksi. Tällöin voi olla hyvä päätös ottaa kallis ja nopea laina netistä.

Kokemuksia yrityslainoista

Oletko sinä yrittäjänä tai yrityksesi ottanut netistä yrityslainaa? MIllainen kokemus tämä oli? Tuliko laina kalliimmaksi kuin ajattelit? Palveliko nopeasti lainaprosessi tarvettasi? Mitä tekisit nyt toisin? Kerro kokemuksesi sivun alaosassa olevalla lomakkeella.Etsitkö yrityslainaa?
Vertailemalla löydät edullisimman
Siirry alkuun