Yrityslaina laskuri

Katso laskurimme avulla, mitä yrityslainat maksavat

-
1000
500000
+
-
6 kk
5 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 10000€ ( Katso vertailu )

Korko:589€
Vuosikorko:11.24%
Yhteensä:10589€

Kuukausierä

882€

Yrityslaina laskuri

Vertaa ja lähetä hakemus, 3 askelta

Valitse lainasumma ja aika
Vertaa yrityslainoja
Valitse sinulle sopivin
kokemusta

Olin haaveillut oman kukkakaupan perustamisesta ja usean vuoden ajan. Keväällä 2017 rohkaistuin ja hyppäsin leipätöistäni yrittäjäksi. Ensimmäisen lainan yrityksen perustamista varten hain tätä kautta. Kiitos teille vielä!

Tiia, Vantaa

kokemusta

Useamman kuukautta kestäneet rakennustyöt kahvilamme edustalla vaikuttivat asiakasmääriin ja pudottivat samalla myyntiä hetkellisesti todella merkittävästi. Pankki ei lähtenyt yritystämme lisää rahoittamaan, mutta onneksi rahoitus onnistui tätä kautta. Nyt puolet lainasta on jo maksettu ja pian ollaan taas omilla jaloilla.

Jouni, Helsinki

kokemusta

Halusin laajentaa kampaamoani ja tarvitsin lainan uuden toimipisteen avaamiseen. Hakemani 30000 euron laina järjestyi muutamassa päivässä. Avasimme hiljattain toisen toimipisteen uusiin upeisiin tiloihin. Asiakkaat ovat löytäneet sen jo mukavasti ja varauskirjamerkinnät vaikuttavat lupaavilta.

Hannele, Vaasa

Netistä saatavien vakuudettomien yrityslainojen hinnat vaihtelevat valtavasti. Jokainen laina on lisäksi hinnoiteltu ihan eri tavalla: toisissa on kiinteä korkokulu, joka kattaa kaikki, toisissa hinta koostuu koroista, avausmaksusta ja tilinhoitomaksusta, kolmansissa jollain  muulla tavalla.

Yrityslaina laskuri

Yrityslainojen erilainen hinnoittelu hankaloittaa niiden vertailua, äkkiseltään näyttää jopa siltä, että niitä ei voi vertailla. Osa lainoista ei olekaan vertailukelpoisia keskenään. Yrityslainat.net on kuitenkin tehnyt vertailun, jossa on mahdollista nähdä nopeasti netin edullisimmat yrityslainat. Vertailua varten soitettiin useita puheluita suoraan rahoitusyhtiöihin, sillä yrityslainojen tiedot olivat välillä todella suppeat ja vajavaiset. Yrityksiä koskevassa markkinoinnissa kun ei ole kuluttajasuojalain tiukkoja määräyksiä.

Yrityslaina.net vertailussa on pohjana 10 000 euron laina vuoden maksuajalla, ja tämän perusteella laskettiin todellinen vuosikorko lainalle. Noin puolessa yrityslainoista kulut määritellään täysin asiakaskohtaisesti, joten vertailussa olevat hinnat ovat alkaen-hintoja. Tämä kannattaa huomioida, sillä todellisuudessa harva yritys saa lainaa alkaen-hinnalla.

Todellinen vuosikorko

Vertailussa ainoa luku mitä kannattaa katsoa on todellinen vuosikorko. Siihen on laskettu kaikki mahdolliset vuoden aikana lainasta kertyvät kulut. Siihen lasketaan siis avausmaksut, korko sekä tilinhoitomaksut. Tämä on tärkeä huomioida, sillä on lainoja, joissa on matala nimelliskorko, mutta avausmaksu voi olla useita satoja euroja ja kuukausittain lainanhoitokulut jopa kymmenen euroa. Näistä kertyy äkkiä kuluja moninkertaisesti korkoihin verrattuna.

Yrityslaina.net sivuilla todellinen vuosikorko ei ole kovin tarkka, sillä yrityskohtaisesti määriteltävissä lainoissa se todella on minimi, mutta se silti antaa hyvän mahdollisuuden lainojen karkeaan vertailuun! Näet nopeasti, mitkä lainat ovat törkyhintaisia ja mitkä kohtuullisia.Etsitkö yrityslainaa?
Vertailemalla löydät edullisimman
Siirry alkuun