Yrityslainat.fi

Yrityslainat.fi

4.0 2 5 1
Lainan määrä: 30000 - 8000000€
Maksuaika: 6kk - 5v
Ikäraja: 18 vuotta

Parhaat edut

 • Laina-aika 6kk - 5 vuotta
 • Lainaa jopa 8000000€
 • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

 • Avausmaksu vähennetään suoraan lainattavasta summasta

Kulut

 • Avausmaksu: 8% lainapääomasta (vähennetään lainattavasta summasta)
 • Korko: alkaen 4%
 • Hallinnointipalkkio: 1% alkupääoma * lainaaika vuosissa
 • Palvelumaksu: 10€ / kk
Yrityslainat.fi logo

Vauraus Suomi Oy eli Yrityslainat.fi on yksi Suomen suurimmista vertaislainoja tarjoavista yrityksistä, yritysrahoituksessa vertaislaina tarkoittaa tietysti joukkorahoitusta. Vauraus Suomella onkin monenlaisia lainamuotoja yrityksille, se organisoi lainat ja hommaa niihin rahat sijoittajilta. Vauraus Suomi toimii yhteistyössä LähiTapiolan kanssa.

Vauraus Suomelta pk-yritykset voivat hakea laina aina 5 miljoonaan euroon saakka tarpeen mukaan. Jokainen lainapäätös tehdään yksilöllisesti ja jokaisen lainan kulut määritellään yrityksen luottoluokituksen perusteella. Hyvän luottoluokituksen saava yritys voi siis saada lainaa nopeasti ja edullisesti.

Yrityslainaa kaikkiin tarpeisiin ja tilanteisiin

Vauraus Suomen kautta voi hakea lainaa kaikkiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Pääasiassa lainat haetaan:

 • osakeyhtiölle tai toiminimelle
 • investointiin, työntekijän palkkaukseen, laajentamiseen
 • uuden yrityksen perustamiseen
 • yrityskauppoihin

Kaikki yritysmuodot voivat hakea lainaa Vauraus Suomelta, kunhan yritys löytyy kaupparekisteristä ja sillä ei ole luottohäiriöitä. Uuden yrityksen perustamiseen on melko vaikea saada lainaa, mutta ei mahdotonta, sillä jokainen lainahakemus tarjotaan sijoittajille sijoitusmahdollisuuksina. Mikäli sijoittajia kiinnostaa tämä uusi yritys ja idea, kaikki on mahdollista!

Yrityslainan vakuudeksi ei vaadita reaalivakuuksia. Henkilötakaus riittää.

Yrityslainaa jopa 8 miljoonaa

Vauraus Suomen kauttaa yritykset voivat hakea lainaa jopa 8 miljoonaa euroa! Lainahakemus tehdään netissä alusta loppuun. Yrityksen täytyy antaa paljon tietoa, muun muassa tilinpäätökset, suunnitelmat, kassavirtalaskelmat jne. Vauraus Suomen ammattilaiset tekevät yrityksestä ja hankkeesta luottoluokituksen sekä korkosuosituksen, jonka perusteella sijoittajat tekevät päätöksensä sijoittavatko lainaan vai eivät. Sijoittajat sijoittavat aina vain osan lainasta, eli yhden yrityslainan takana voi olla kymmeniä tai jopa satoja sijoittajia. Näin sijoittajan riski jakaantuu tasaisemmin.

Kun yrityslaina on tullut täyteen sijoituksia, yritys voi nostaa lainan. Sen voi toki nostaa jo aiemmin, vaikka koko pyydetty summa ei olisi vielä kertynyt täyteen.

Yrityslainan kulut

Vauraus Suomi järjestää lainat ja organisoi, homma luottoluokituksen jne, joten se ottaa lainasta aina välityspalkkiota alkaen 8 prosenttia. Välityspalkkio peritään lainasumman päältä. Lisäksi lainasta peritään korko, joka siis menee suoraan sijoittajille. Korko on alkaen 4%, joka lasketaan alkuperäiselle pääomalle koko laina-ajan! Joka kuukausi koron osuus on siis sama vaikka lainasumma pienenisi.

10 000 euron lainalle kertyy siis vuoden aikana korkokuluja ja muita maksuja 1420 euroa, jolloin 10 000 euron lainan todellinen vuosikorko on alkaen 28 %. Vauraus Suomen yrityslainat ovat siis jonkin verran kalliimpia kuin esimerkiksi Fundu Oy:n kautta haettavat lainat. Näitä on kuitenkin vaikea vertailla, sillä voi olla että sama yritys saa toisesta paikasta lainaa mutta toisesta ei.

Näin haet lainaa Vauraus Suomelta

Lainaprosessi yritysten joukkorahoituksessa on hieman erilainen kuin yritysten "kulutusluottoa" haettaessa. Lainaprosessiin saa varata hieman enemmän aikaa kuin esimerkiksi Suomen Yrityslainaa haettaessa, mutta Vauraus Suomelta lainaa on mahdollista saada enemmän ja edullisemmin. Lainaprosessi tapahtuu näin:

 1. Tunnistaudu Vauraus Suomen lainapalveluun verkkopankkitunnuksilla
 2. Valitse yritys, jolle lainaa haet, se löytyy y-tunnuksella
 3. Kirjoita lainan tiedot, eli toivomasi summa, korko, laina-aika, käyttötarkoitus
 4. Tarkista kaikki tiedot ja liitä siihen pyydetyt liitteet
 5. Lainahakemuksesi käsitellään
 6. Yrityksestä tehdään luottoluokitus Bisnode Finland Oy:llä, yritys luokitellaan 0-5 tähdellä
 7. Hakemus hyväksytään tai hylätään luottoluokituksen perusteella
 8. Lainahakemus siirretään markkinapaikalle nettiin Bisnode Finlandin suosittelemalla korolla
 9. Sijoittajilla on 60 päivää aikaa sijoittaa lainaasi, yleensä kiinnostavat lainat toteutuvat viikossa
 10. Lainan hyväksyminen eli voit nostaa lainasumman, kun 25% lainasummasta on kertynyt sijoituksista tai odottaa 60 päivää josko koko lainasumma tulisi täyteen.
 11. Takaisinmaksusuunnitelma

Laina maksetaan takaisin joko kerralla tai kuukausilyhennyksin. Kuukausilyhennykset ovat aina tasasuuruisia.


Sijoita yrityslainaan

Mikäli olet kiinnostunut yrityslainoihin sijoittamisesta ja pk-yritysten joukkorahoituksesta, Vauraus Suomi Oy on yksi todella hyvä vaihtoehto sijoittamisen aloittamiseen. Muita vaihtoehtoja ovat Fundu Oy ja Fellow Finance. Jokainen näistä on kotimainen ja luotettava yritys ja toimii sekä vastuullisesti että ammattitaitoisesti sekä sijoittajan että lainaajan asialla!

Onko sinulla kokemuksia yrityslainaan sijoittamisesta tai yrityslainan hakemisesta tätä kautta? Jaa kokemuksesi muille tämän sivun alalaidassa olevalla lomakkeella.

Yksityishenkilöltä peritään myöhästymissanktio 5€. Yrityksiltä peritään 10% myöhässtymissanktio seuraavan maksuerän yhteydessä.

Yrityslainat.fi yhteystiedot

Vauraus Suomi Oy
Mannerheimintie 5 C 3:krs
00100 Helsinki

Sähköposti: info[ät]vauraus.fi
Puh: +358 20 33 2233 (0,08€/min)

Vauraus Suomen kautta voit hakea yrityksellesi lainaa jopa 5 miljoonaa euroa ilman paperisotaa ja turhaa odottelua! Laina takeeksi ei tarvita reaalivakuuksia, mutta yrittäjän ja yrittäjien henkilötakaukset vaaditaan. Yrityslainaus toimii joukkorahoitusperiaatteella, eli lainaan saattaa sijoittaa sadat eri sijoittajat. Laina-aika on enimmillään 5 vuotta tai sen voi maksaa pois kertaerällä.


Tarkistathan yrityslainan tiedot ennen lainan hakemista haelainaa.vauraus.fi/-sivulta.

Etsitkö yrityslainaa?
Vertailemalla löydät edullisimman

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun