Yritysluotto

Yritysluotto

3.3 3 5 1
Lainan määrä: 3000 - 100000€
Maksuaika: 30pv - 1v
Ikäraja: 18-99 vuotta
Vuosikorko: 0%

Parhaat edut

  • Nopea ja helppoa hakea
  • Ei vaadita luottoluokitusta
  • Samat kulut kaikille yrityksille
  • Kaikki kulut tiedossa heti
  • Takaisinmaksu-aika jopa 18 kuukautta
  • Lainaa jopa 100000€
  • Myönnetään 18-99 vuotiaille

Huomioitavaa

  • Hintavertailun kalleimpia yrityslainoja

Kulut

  • Kiinteä kulu, joka kattaa kaiken
Yritysluotto logo

Yritysluotto.fi tarjoaa 3000 eurosta aina 100 000 euroon vakuudetonta lainaa yrityksille. Yritysluotto.fi lainojen kulut ovat kaikille samat riippumatta yrityksen taloudellisesta tilanteesta. Tiedät siis jo ennen lainan hakemista paljonko lainan kulut tulevat olemaan. Sivuilla on todella selkeä laskuri, jolla näkee helposti ja nopeasti kaikki lainasta tiettynä laina-aikana kertyvät kulut.

Yritysluotto.fi on mainostanut todella aktiivisesti eri medioissa ja se on tullut suomalaisille yrityksille tutuksi tätä kautta. Suomalaisilla yrityksillä on ilmeisesti tarve nopeille netistä saataville lainoille. Millaisiin tilanteisiin nopeaa yrityslainaa haetaan ja tarvitaan? Yrittäjät, kertokaa omia kokemuksianne alla olevalla lomakkeella. Vastasiko Yritysluotto.fi odotuksia?

Yritysluotto.fi lainojen kulut ovat kaikille samat riippumatta yrityksen taloudellisesta tilanteesta.

Yritysluotto korko

Yritysluotto.fi mainostaa helpolla ja nopealla saatavuudella. Yritysluottoa saa helposti ja nopeasti 3000 - 100 000 euroa 1-18 kuukauden maksuajalla. Yritys täytyy olla kaupparekisterissä ja sen vastuuhenkilöllä ei saa olla maksuhäiriöitä, sillä vastuuhenkilön täytyy henkilökohtaisesti taata laina omalla nimellään.

Yritysluotto.fi verkkosivuilla kaikki lainan kulut on niputettu yhdeksi, eikä sivuilla eritellä tarkemmin lainan korkoa eikä kuluja eikä todellista vuosikorkoa, sillä yrityslainoja eivät koske kuluttajalainojen tiukat markkinointimääräykset. Hintavertailussa Yritysluotto.fi sijoittuu yrityslainamarkkinoiden kalleimpaan päähän, mutta isoa eroa osaltaan selittää se, että kilpailijat ilmoittavat hintansa hinnat-alkaen -muodossa. Todellinen vuosikorko 10 000 euron vuoden lainassa todellinen vuosikorko on 128 prosenttia.

Laskurilla voit katsoa nopeasti paljonko esimerkiksi 50 000 euron laina vuodeksi tulee maksamaan. Jos haluat tietää paljonko lainan todellinen vuosikorko on, syötä lainan kulut, laina-aika ja summa johonkin netistä löytyvistä lainalaskureista, niin saat selville todellisen vuosikoron. Tällöin lainan kuluja on myös helpompi arvioida.

Yritysluotto on yrityksen nopea pikavippi

Yritysluotto.fi on OPR-vakuus oy:n yrityslaina ja hinnaltaan yhtä kallis kuin firman muutkin lainat, eli kuluttajalainat. Yritysluotto on siis hinnaltaan kuin pikavipit, kalliimpi kuin kulutusluotot keskimäärin. Yrittäjä arvioi tietysti itse arjessaan minkälaista lainaa tarvitsee: joskus nopea lainaraha voi olla paljon tärkeämpää kokonaisuuden kannalta kuin lainarahasta maksettu hinta. Voi tulla tilanteita, joissa yrityksellä ei ole aikaa ja mahdollisuutta ryhtyä esimerkiksi joukkorahoituskampanjaan tai muihin rahoitusvaihtoehtoihin, jotka kuitenkin vie nopeimmillaankin muutamia viikkoja.

Yrityslainaa heti tilille

Yritysluotto.fi lainapäätös on nopea. Useimmiten lainapäätös tehdäänkin samana päivänä jo, ja lainarahat siirretään yrityksen tilille seuraavana päivänä. Joissakin tilanteissa raha onkin todella tärkeä saada tilille heti, eikä silloin ole väliä vaikka laina ei olisikaan edullisin.

Yritysluotto yhteystiedot

OPR-Yritysrahoitus Oy
Lautatarhankatu 8 B
00580 Helsinki

asiakaspalvelu[ät]yritysluotto.fi
Puh. 020 741 2032
Avoinna arkisin klo 9–17

Yritysluotto.fi on yksi Suomen kalleimmista yritysluotoista, mutta yksi harvoista, joka ilmoittaa kaikki kulut heti selkeästi. Sitä voi hakea netistä nopeasti, sen saa tilille jopa seuraavana päivänä ilman luottoluokituksia. Yritysluottoa voi hakea 3000-100 000 euroa 1-18 kuukauden maksuajalla, eikä sen takeeksi vaadita reaalivakuuksia. Sen sijaan vastuuhenkilön henkilötakaus tarvitaan.


Tarkistathan yrityslainan tiedot ennen lainan hakemista yritysluotto.fi/-sivulta.

Etsitkö yrityslainaa?
Vertailemalla löydät edullisimman

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun